Mater Art Community

Residència artística amb cura infantil i espai de reflexió i debat

The Good Good col·labora en aquest projecte de Base Ò (Duae Collective) amb la col·laboració de Prohibit No Tocar!

MATER ART és un projecte de recerca, debat i reflexió, al voltant de la transformació dels espais de creació i exhibició per a la conciliació familiar, i alhora, el primer model de residència artística per a mares amb cura infantil, públic i gratuït.

És un projecte pioner a Catalunya de transformació d’espais de creació per a mares artistes amb dificultats per la seva conciliació familiar que també vol adaptar els espais on exhibim art sense baixar la qualitat d’allò que es mostra ni infantilitzar els continguts. Principalment actua des de l’àmbit de les arts visuals, tot i que enguany, i en endavant, s’obre a noves disciplines, com ara el circ.

És, doncs, a més, un espai de debat i reflexió, experimentació i implementació (error-assaig) entre col·lectius, entitats i institucions per tal de A) posar de manifest la necessitat de transformar els espais en què actualment creem art i l’exhibim, i B) imaginar noves fórmules d’integració del públic més jove i familiar (incloent-hi persones grans dependents) des d’una mirada protectora amb els continguts específics, respectant la seva qualitat i missatge principal.

Any: 2021, a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació; l’any 2022, a Hangar.

Àmbit: residència artística i pensament contemporani.

Web: https://www.duae.org/yesofcoursewearemothers?lang=es

Col·laboren: Fabra i Coats, Fàbrica de Creació, Hangar, La Capella, La Escocesa, La Central del Circ.