Mater Art Community

Plataforma en construcció open-source i residència artística per a mares artistes.

The Good Good col·labora amb aquest projecte de Duae Collective i Prohibit No Tocar!, dos col·lectius que uneixen les seves idees i creuen les seves experiències professionals per a llançar un projecte incubadora, un espai obert, compartit, una plataforma open-source dedicada a investigar l’estat de la qüestió de la relació entre art, maternitat i infància, impulsat per una ètica que apunta a la innovació i l’impacte sociocultural, reflexionant sobre els prejudicis de gènere en les arts i les indústries creatives.

El projecte vol crear un nou model radical per a canviar la forma en què creem, recolzem i consumim art, donant visibilitat a dos col·lectius vulnerables:

  • · Artistes que son alhora mares, presents en el territori local, que viuen un aïllament durant els primers anys de les seves filles i fills, generant un impacte important en la seva professió, sovint de disrupció, comprometent el futur de les seves carreres.
  • · Infants, col·lectiu que ocupa un espai marginal en la fruïció, processos i llocs dedicats a l’art (creació, exhibició, pedagogia).

Aquest projecte, a través de la plataforma open-source i una investigació profunda sobre best practices (casos exemplars), a l’àmbit nacional i internacional, de projectes comunitaris de la mateixa tipologia, vol establir xarxes col·laboratives i aliances, espais de reflexió, debat i creació al servei de la ciutat de Barcelona. Alhora, vol posicionar-se com a referència en l’àmbit internacional.

Any: 2021, 2022

Àmbit: Creació Artística Comunitària.

Web: https://www.duae.org/yesofcoursewearemothers?lang=es

Col·laboren: Fabra i Coats, Fàbrica de Creació.