Festival Sâlmon

Festival Sâlmon 2022, festival d’arts vives de Barcelona

Del 9 al 20 de febrer i en una 10a edició que recupera la presencialitat 100%, el festival Sâlmon s’ha connectat amb la ciutat amb una programació d’arts vives al Santa Mònica, el CCCB, La Caldera i el Mercat de les Flors.

La programació del festival d’arts vives de Barcelona ha combinat 27 propostes d’arts vives d’origen local i internacional (amb alguns artistes que es presenten per primera vegada a la ciutat i també estrenes de creadors locals).

La programació combina peces escèniques de dansa, teatre, performance, converses, pràctiques compartides, concerts, conferències performàtiques i d’altres formats.

El Sâlmon 22 es pregunta i proposa accionar espais per a la transmissió i el pensament crític de pràctiques i sabers en les arts vives avui dia.

El festival treballa des d’un model de governança compartida entre quatre espais de creció de la ciutat que coorganitzen el festival (Antic Teatre, Graner, La Caldera i La Poderosa). Ha estat comissariat per Sofia Asencio, Iñaki Álvarez, Bea Fernández i Ariadna Rodríguez com a equip curatorial del cicle 21-22 i amb Dianelis Diéguez a la coordinació general.

Des de The Good Good s’ha treballat l’àrea de premsa de l’edició 2022 del festival, s’ha organitzat la roda de premsa, s’han dissenyat els materials de premsa i s’han gestionat totes les peticions de periodistes i mitjans. El festival ha aconseguit un augment del 80% en els impactes en mitjans respecte a l’any anterior, fins i tot amb 8 aparicions televisives.

Any: 2022

Àmbit: Premsa

Web: www.festivalsalmon.com