FEEDBACK és un cicle de mostra work in progress dels projectes i col·lectius residents a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació)

Al mateix temps que els espectadors gaudeixen en primícia del fragment d’un nou espectacle, podran conèixer de primera mà com s’ha gestat i aportar als artistes nous punts de vista.
La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació engega la mostra “Feedback”, un cicle d’assajos oberts dels seus artistes residents en diàleg amb el públic.
Creadors de diferents disciplines (música, teatre, dansa) oferiran en cada sessió un “tast” del seu projecte artístic davant el qual el públic podrà comentar, aportar, preguntar… En definitiva, al mateix temps que els espectadors gaudeixen en primícia del fragment d’un nou espectacle, podran conèixer de primera mà com s’ha gestat i aportar als artistes nous punts de vista. La interacció amb el públic s’incorpora com a part del procés creatiu que els artistes duen a terme a la Fabra.
Any: 2022, 2023
Àmbit: Programació
Web: https://www.barcelona.cat/fabraicoats/ca/actualitat/noticies/feedback-una-mostra-en-que-el-public-interactua-amb-els-residents-1206277