Equip

Kike
KikeBela
COORDINACIÓ I PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA

Màster en gestió Cultural (especialització en producció) del 2003 a l’any 2005 i Llicenciat en Ciències Polítiques per la U.A.B.

Actualment és coordinador i soci de la promotora artística The Good Good, col·labora eventualment amb projectes de l’Institut de Cultura l’Ajuntament de Barcelona i imparteix classe en el Màster de Management i Producció Musical de l’ESMUC.

Ha estat fins a data recent membre de l’equip de programació de L’Auditori de Barcelona i Director de La Escocesa, Fàbrica de Creació. Ha coordinat la xarxa de centres de creació participats per la Generalitat de Catalunya (Subdirecció General d’Equipaments de Catalunya), i ha treballat reiteradament com a programador i/o productor artístic de projectes, cicles o equipaments entre els quals destaquen FiM Vila- seca (com a Director Artístic), La Nit dels Museus, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (En Gira! -ara programa.cat-), Espai Cultural Caja Madrid (Barcelona), America ‘s Society (Nova York, EUA), Sitges Film Festival, Ateneu Popular de Nou Barris, ODA (Diputació de Barcelona), etc.

A través de The Good Good o a títol individual participa o ha participat en projectes de dinamització artística com el BAM Cultura Viva, Creació i Museus, Art i Part Sant Andreu, No Callarem, Seismes, The Exploding Fest.

Yolanda
YolandaJiménez
COMUNICACIÓ I ADMINISTRACIÓ

Gestora cultural, especialista en comunicació, premsa i project management de projectes culturals vinculats a l’administració pública a nivell local i internacional. És Màster Oficial en Gestió Cultural per la UB, Llicenciada en Comunicació Audiovisual (UPF) i amb diversos postgraus sobre estratègia digital i comunicació online per a organitzacions culturals.

Ha col·laborat amb institucions com el CCCB, la Diputació de Barcelona, Litterarum –fira d’espectacles literaris, La Escocesa, l’ICUB, la Xarxa de Fàbriques de Creació o la FiM Vila-seca, fira de música emergent de Catalunya.

En els últims anys ha estat al capdavant del departament de premsa de l’Institut Ramon Llull i actualment treballa com a tècnica de comunicació de fons europeus FEDER a la Generalitat.

Mar
MarMerino
CONTINGUTS, MEDIACIÓ I PRODUCCIÓ ARTÍSTICA

Fotografia, Filologia Hispànica i Màster en Gestió Cultural (UB). Perfil molt polifacètic i amb una visió 360º del sector cultural.

Col·laboracions: al disseny i producció de simpòsiums i exposicions sobre Cultura i Pensament Contemporani (Fons Guillem Díaz-Plaja), a La Escocesa, Fàbrica de Creació, i a Xarxaprod. Coordinació de Tallers Oberts de Poblenou, així com del projecte de creació artística comunitària, Art i Part St. Andreu (Ajuntament de Barcelona). Creadora i gestora de continguts a diferents festivals, mostres i projectes independents a la ciutat de Barcelona des de 2010, fomentant la creació de públics.The Exploding Plastic Fest, Seismes, No Callarem, Festival Cara B, Associació Cultural RAI, Festival Internacional de Cinema de Catalunya, Fira de Música de Vila-seca, projecte Mater Art Community i impulsora de Base Ò. Tanmateix, desenvolupa una investigació a un laboratori de comunicació cultural a través del format podcast, MaracaLab; i forma part del projecte Fer Forats al Centre Arts Santa Mònica.

Adrián
AdriánGarcía
PRODUCCIÓ

Musicòleg i Postgrau en Producció d’Espectacles. Especialitzat en treballs de regidoria, producció tècnica, artística, infraestructures, IT, cashless i ticketing. Té un perfil molt polivalent i una visió molt global de l’escena i el teixit cultural des de diferents àmbits.

Des de 2016 viu a Barcelona i treballa a agències de producció, management i comunicació de la indústria d’esdeveniments musicals com Background Noise, Primavera Sound, Weezevents, Sold Out, Grup Congres, Buenritmo Producciones, Playpass, Last Tour, etc.