Acció Cultura Viva

El festival participat de les Festes de la Mercè

Festival impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta.

Acció Cultura Viva és un festival impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de la Mercè organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta. És un projecte de democràcia cultural que cerca complicitats amb projectes d’economia social i que es gestiona de manera transparent. Promou processos artístics que ens enforteixin col·lectivament, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla.

The Good Good ha participat en les comissions de programació, comunicació i en feines de producció durant l’esdeveniment.

Any: 2018, 2019, 2020, 2021.

Àmbit: Programació, continguts i comunicació.

Web: https://www.barcelona.cat/culturaviva/es/inicio

Col·laboren: Ajuntament de Barcelona i Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum. L’organitzen The Good Good, Quesoni, Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Cultura en vivo, El Triangle Contracultural, Indigestió, Llobregat Block Party, Pedra, Quepo.