Acció Cultura Viva

El festival participat de les Festes de la Mercè

Cultura Viva és un programa municipal de suport a pràctiques culturals comunitàries de valor públic.

Entre d’altres iniciatives, impulsen el festival Acció Cultura Viva.

El festival Acció Cultura Viva està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè i organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta. És un projecte de democràcia cultural que busca complicitats amb projectes d’economia social i que es gestiona de manera transparent. Promou processos artístics que ens enforteixin col·lectivament, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla.

Acció Cultura Viva forma part de Cultura Viva, un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, i està organitzat pels col·lectius i espais següents: Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Las Pibas Producen, Cultura en Vivo, El Triangle Contracultural, La Fresca, Nau Bostik, Dona Cançó, Fabra i Coats-Fàbrica de Creació, The Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, La Clara Comunicació, la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i altres persones a títol individual.

The Good Good ha participat o participa en les comissions de programació, comunicació i en feines de producció durant l’esdeveniment.

Any: 2018, 2019, 2020, 2021. añadir 2022

Àmbit: Programació, continguts i comunicació.

Web: https://www.barcelona.cat/culturaviva/ca/projecte/accio-cultura-viva?viewMode=full

Col·laboren: Ajuntament de Barcelona i Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum. L’organitzen The Good Good, Quesoni, Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Cultura en vivo, El Triangle Contracultural, Indigestió, Llobregat Block Party, Pedra, Quepo.